GENERELT
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Der indsamles og behandles typisk informationer, som f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig nyhedsbrev, undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services via hjemmesiden.

Vi indsamler og behandler ikke sådanne informationer via hjemmesiden. Vi indsamler og behandler kun de informationer, som du oplyser ved kontakten med os via e-mail.

SIKKERHED
Der er taget tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

FORMÅL
Oplysningerne bruges til at identificere dig og din henvendelse.

PERIODE FOR OPBEVARING
Personoplysningerne registreres hos Scanwood og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

VIDEREGIVELSE AF OPLYSNINGER
Dine informationer videregives ikke til tredjepart. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om i vores cookiepolitik.

Videregivelse af dine personoplysninger vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Der anvendes kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

INDSIGT OG KLAGER
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Hvis du vil klage over min behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

DATAANSVARLIG
Jens Peter Nicolaisen Møller
Tlf: 62 62 10 25
E-mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

UDGIVER
Websitet ejes og publiceres af:

ScanWood ApS
Østerbro 4
DK-5690 Tommerup

Tlf: 62 62 10 25
Fax: 62 62 55 33

CVR: 20045272

E-mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
ScanWood ApS  |  Østerbro 4  |  DK-5690 Tommerup  |  Tel +45 62621025  |  Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  |  CVR: DK 20045272
Privatlivspolitik | Cookiepolitik

ScanWood ApS  |  Østerbro 4  |  DK-5690 Tommerup  |  Tel +45 62621025  |  Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  |  CVR: DK 20045272
Privatlivspolitik | Cookiepolitik