Handelsselskab på det europæiske marked, producerer husholdnings- og landbrugsartikler til Nordamerika og Asien. De producerer varer som møbler, køkkenudstyr, haveprodukter og mere.

Porter’s Folly er et britisk handelsselskab, der blev etableret i London i 1882. Det er et af de ældste møbelvirksomheder i Storbritannien og er vokset til at betjene kunder i over 60 lande verden over. Virksomheden blev grundlagt af George Porter, der solgte varer fra sit hus på Southampton Row til lokale virksomheder, håndværkere og kunstnere, inden han startede sin egen virksomhed på 19 The Bazaar.

Handelsselskab er den største producent af husholdnings- og landbrugsartikler i Europa, Nordamerika og Asien.

Handelsvirksomheden producerer forskellige ting til hjemmet, herunder køkkengrej, møbler, tekstiler og dekorativt tilbehør. Produktionen af disse objekter er stærkt påvirket af de nyeste trends og designs, der kommer fra hele verden.

Dette handelsselskab hjælper også med indkøb af råvarer til at skabe forskellige produkter, der kan bruges i andre brancher, såsom gæstfrihed. De håber at udvikle deres egne produktionsfaciliteter for at udvide deres tjenester endnu mere og samtidig øge produktiviteten og effektiviteten.

Et handelsselskab, der producerer husholdnings- og landbrugsartikler, er en virksomhed med en lang historie.

Det første kendte europæiske handelsselskab blev grundlagt i Venedig i 1286 af mennesker fra de nordlige regioner i Italien. Handelsselskabernes aktiviteter var varierede og omfattede handel, bank og produktion af varer til salg og forbrug.

Handelsselskaber blev for det meste fundet i Europa og Nordamerika, men der er også nogle blomstrende i Asien. Der er ingen specifik definition for, hvad der udgør et handelsselskab, men der er nogle generelle egenskaber, de deler: de har et registreret hovedkvarter; de har veldefinerede ejendomsrettigheder over deres ejendom; de har aktionærer, der kan komme fra forskellige baggrunde, såsom virksomhedsejere eller enkeltpersoner, der investerer penge til at understøtte virksomhedens drift; de har en forpligtelse til at beholde profitmaximering som deres mål

I vores tilbud finder du produkter til landmænd

Vi er et handelsselskab, der tilbyder holdbare produkter af høj kvalitet til landbrugs- og husholdningsindustrien. Vi har erfaring med at arbejde med store virksomheder i hele Europa, Nordamerika, Asien.

Vi leder efter en tekstforfatter til at komme om bord hos os, der har erfaring med at producere indhold til handelsselskaber. Personen vil være ansvarlig for at skabe indhold, der tiltrækker kunder til vores virksomheds websted og overtaler dem til at købe vores produkter. De vil også være ansvarlige for regelmæssigt at skabe nyt indhold.

Det største landbrugshandelsselskab i USA er Eureka Trading Company. Det er et privatejet amerikansk firma med hovedsæde i Chicago, Illinois.

Eureka Trading Company leverer en bred vifte af landbrugsprodukter, herunder frø, gødning og landbrugsartikler. Virksomheden tilbyder også tjenester såsom import og eksport blandt andre. De har kunder over hele verden og giver dem kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser.

Virksomheden er et handelsselskab med produktions- og salgsaktiviteter i forskellige regioner i Europa, Nordamerika og Asien.

Virksomheden blev grundlagt i 1991 af en gruppe specialister fra landbrugs- og industrikomplekset. Med mere end to årtiers erfaring giver vi vores kunder kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser.